·  One for all, all for embroidery   ·  
Машини за залепване на украсителни елементи с ултразвук
Приспособления и части за ултразвукови фиксатори
Консумативи  за  ултразвукови фиксатори
Рамки за ултразвукови фиксатори
Автоматичните фиксатори от серията Fixy Auto са съвместими с гергефите от бродиращите машини. Ако липсват такива, машината може да се оборудва с гергеф/и от стандартните серии. Изработват се и правоъгълни рамки с нестандартни размери.
Позициониращи дискове за ултразвукови фиксатори

Автоматичен ултразвуков топлинен фиксатор е машина за топлинно залепване на украсителни кристалчета и пулчета чрез ултразвук.  Машината има два подаващи диска за едновременно използване на 2 размера кристалчета/пулчета.  Точките на залепване се задават с програма заредена в паметта на машината или се позиционират ръчно от оператора с помощта на лазерен показалец.
Предлагат се два модела ултразвукови фиксатори, в зависимост от режимите на работа: FIXY- c полу-автоматичен режим и FIXY AUTO- с режим на автоматично позициониране.
HF100.
Машините от тази серия принадлежат към серията FIXY AUTO. Характерното за тях, е че разполагат с голяма работна площ (1000х1000мм), даваща възможност за създаване на много големи и различни по размери модели, налагани от модния дизайн.
FIXY AUTO.
Машините серия FIXY AUTO са компютъризирани машини предназначени за автоматично поставяне на различни размери камъчета и пулчета върху текстилни материи. Притежават всички характеристики на най-модерните устройствата от този клас.Това са съвременни машини с автоматични функции  улесняващи работата на оператора и повишаващи ефективността на производството. Машините поддържат форматите на бродиращите машини и са съвместими с техните гергефи. Това позволява комбинирано изпълнение (бродерия + камъчета) на сложни украси върху облекла без заготовката да се сваля от гергефа.
Полу-автоматични фиксатори серия FIXY
Полу-автоматичния режим е удобен, когато трябва да се постави украса върху малък брой детайли. В този случай не е необходимо да се правят програми за  орнаменти и да се използват по-скъпите компютъризирани модели, а  се използва ръчно позициониране, съчетано с автоматично поставяне и фиксиране на камъчетата към заготовката.
Резервни части за ултразвукови фиксатори
Украсителни камъчета за топлинно залепване
Дюзи с различни размери на отвора за ултразвукови фиксатори
тел.: +359 888 636320
+359 888 636320
Свилен Караколев
+359 888 752123
Мирослав Пенев
тел.: +359 888 752123
+359 893 686998
Мариана Цветкова
тел.: +359 893 686998